Find en kæreste, eller mød nye venner

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Find nye venner eller et seriøst forhold

Denne datingside er ikke blot et sted for singler, der søger det gode parforhold. Det er også en side for dig, der søger nye bekendtskaber, som du deler interesser og holdninger med. Her på siden har du altså også gode chancer for at finde nye venner, som du kan mødes og sludre med over en kop kaffe i ny og næ. Når det er sagt, er det dog også en datingside for dig, der søger et længerevarende og seriøst forhold. Vi har således noget for enhver smag, uanset hvad du er på udkig efter.

Her finder du mange singler, der søger seriøse relationer

Er du single, og vil du date, er du derfor kommet til det helt rette sted. Vi hører uden tvivl til i gruppen af de mere seriøse datingsider, hvorfor du vil kunne finde mange andre datingprofiler, der også søger seriøse relationer. Har du skrevet med en person længe, men er du i tvivl om, hvad næste skridt skal være, giver vi dig også masser af datingtips. Du kan for eksempel finde inspiration til, hvad du kan lave på en aktiv eller en romantisk date. Find både datingtips til mænd og kvinder.

Vær opmærksom på, om der er tale om en seriøs side eller ej

Er du netop kommet ud af et forhold, hvorfor du er tvunget tilbage på datingmarkedet, kan det ved første øjekast godt virke en smule uoverskueligt. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er sket meget på denne front inden for de seneste par år, og det skyldes især de mange nye datingsider, der er kommet på nettet. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at det desværre ikke er alle disse sider, der er seriøse datingsider, men der er nogle sider, hvor mange af profilerne er falske. Det bør du derfor være særligt opmærksom på, inden du opretter en profil.

Tag kontakt til andre typer, end du plejer

Det er ligeledes vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad du søger i en partner, inden du begynder at tage kontakt til andre. I den forbindelse er det en god idé at kontakte andre typer, end du normalt ville gøre. Man lærer meget af at tage på en date med et menneske, der ikke umiddelbart er ens type. Hvem ved, han eller hun kunne måske vise sig at være lige netop det, du er på udkig efter. Derudover er det af afgørende betydning, at du med det samme sørger for at fortælle vedkommende, hvad du ønsker at få ud af et potentielt forhold. Ellers kan man hurtigt ende med at såre hinanden.

De mest populære sider