Idéer til date med kæresten

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Gode idéer til at date, hvad end du søger en sjov eller romantisk aften

Det kan somme tider være svært at finde på idéer til en date, hvad end man ønsker at tage kæresten ud på en romantisk date eller en sjov date. Det er dog altid en god idé at tage på date, eftersom det er en fin metode til at få sparket lidt romantik ind i forholdet igen, især hvis man har været sammen længe. Det kan også være, at det er første gang, at du skal på date med vedkommende, og i så fald er det en virkelig god måde at lære hinanden at kende på. Det kræver dog, at man kan finde på noget at lave, og her i artiklen vil du blive præsenteret for en række gode idéer til en date. Hvad end det er en sjov date eller en romantisk aften, du søger, er du her garanteret gode idéer til dates.

Idéer til første date, så I altid har noget at snakke om

Er det første date, I skal på? Du vil nu blive præsenteret for en række forslag til dates, der er ideelle idéer til den første date. I kan for eksempel tage på en aktiv date, da der således altid vil være noget at snakke om. På den måde slipper man for, at samtalen pludselig går i stå. Det er dog vigtigt at nævne, at du selvfølgelig ikke bør tage vedkommende med ud at bungy jumpe på den første date, men i stedet bør man måske vælge en mindre farlig aktivitet – såsom at tage ud at skøjte, klatre, danse, cykle eller gå en tur. Fordelen ved den aktive date er desuden, at I får en oplevelse sammen, i stedet for at man bare sidder på en café og drikker kaffe. Aktive dates er derfor med garanti gode dates.

Tag på en kulturel date, og få en fælles oplevelse

En anden idé til en date er den mere kulturelle date, hvor I ligeledes får mulighed for at få en fælles oplevelse. I kan for eksempel tage på museum eller tage ud at se en udstilling af en slags. Der findes mange museer rundt omkring i de større byer, hvad end det er et historisk museum eller et kunstmuseum. Mulighederne er mange, og det er et rigtig godt forslag til en date. I kan også vælge at tage til en vin- eller ølsmagning, da det med garanti vil få samtalen mellem jer til at flyde lettere. Hvis I søger en blanding af noget sjovt og kulturelt, kan I også med fordel se et standupshow.

Dyst mod din date i forskellige spil

Når I skal på jeres anden date, er det altid en god idé, hvis daten har en eller anden form for konkurrence over sig. En date, der involverer en smule konkurrence, spil eller leg gør det nemlig nemmere for jer at flirte med hinanden, hvorfor en spildate er en rigtig god idé. I kan for eksempel spille pool, tage i forlystelsespark, tage på petanquebar, dyste i karaoke, spille minigolf eller bowle. Ydermere kan I også vælge at tage på brætspilscafé og dyste mod hinanden i backgammon eller et quizspil.

Gode idéer til fjerde eller femte date

Det sidste forslag til en date går ud på, at I tager til koncert sammen eller tager i biografen. Denne idé bør dog ikke benyttes på jeres første date, da det kan være svært at tale sammen, men i stedet er det noget, I med fordel kan gøre på fjerde eller femte date. I kan også tage på sightseeing i byen, køre en tur og medbringe en picnickurv eller tage til en håndbold- eller fodboldkamp. Du er nu blevet præsenteret for en lang række forskellige idéer til dates, der både passer til første, anden og femte date. Det gælder således blot om at vælge, så du kan tage din nuværende eller kommende kæreste ud på en række dates og lære vedkommende bedre at kende eller bare sparke lidt gang i romantikken igen. Der er ingen tvivl om, at man lærer meget af at tage på en date, så det er bare om at komme i gang.

De mest populære sider