De bedste kærlighedssange til en romantisk aften

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

De bedste kærlighedssange nogensinde

Prøver du at arrangere en romantisk aften for din partner, er musik altid en god start. Det kan sætte stemningen for hele aftenen og være med til at gøre det ekstra romantisk. Når du skal vælge musik, er det vigtigt, at du går efter kærlighedssange, der passer til anledningen. Hold dig derfor langt væk fra dødsmetal, sange om fester osv. Det vil blot give den modsatte effekt på stemingen.

Der findes nogle klassiske kærlighedssange, som aldrig går af mode. Det er romantiske sange, der både virker til mænd og kvinder. Det er en form for universelle kærlighedssange, der altid er et hit, når du skal skrue op for romantikken. Eksempler på de bedste kærlighedssange nogensinde er:

 • “I Just Can’t Stop Loving You” – Michael Jackson
 • “Time Of My Life” – Soundtrack fra Dirty Dancing
 • “Your Song” – Elton John
 • “Ain't No Mountain High Enough – Marvin Gaye og Tammi Terrell

De bedste kærlighedssange til ham

Skal du som kvinde finde den bedste kærlighedssang til ham, har du en del muligheder. Selvom du måske tænker, at han ikke gider alt det romantiske pjat, er der mange mænd, der elsker opmærksomheden, når du sætter en kærlighedssang på til ham. Det viser nemlig, at du har gjort lidt ekstra ud af det.

Der findes mange sange om kærlighed. I mange tilfælde er det dog mænd, der synger om sin kærlighed til en kvinde. Der findes dog også forskellige romantiske sange til ham, du kan vælge imellem. Du skal blot finde en kærlighedssang, der passer til jer. Nogle eksempler kunne være:

 • ”Fallin” – Alicia Keys
 • ”Nothing Compares 2 U” – Sinead O’Connor
 • “Uden Forsvar” – Marie Key

De bedste kærlighedssange til hende

Vil du som mand overraske din partner med en romantisk aften, vil du helt sikkert slå benene væk under hende, hvis du sætter en kærlighedssang på. Det sikre valg er at gå efter de bedste kærlighedssange nogensinde, som er de mere klassiske af slagsen, der passer til mange forskellige lejligheder. Du kan dog også gå efter andre kærlighedssange, der passer perfekt, når du som mand vil overraske din partner med en romantisk aften. Når du er en mand, der skal finde romantiske sange til hende, har du et lidt større udvalg at vælge imellem. Det er åbenbart mere normalt for mænd at synge om deres livs kærlighed, end det er for kvinder. Det er selvfølgelig til din fordel, når du skal overraske din partner med en kærlighedssang.

Eksempler på kærlighedssange fra ham til hende kan være:

 • ”Wonderful Tonight” – Eric Clapton
 • ”Friday I’m In Love” – The Cure
 • “Hey There Delilah” – Plain White T’s
 • “Use Somebody” – Kings of Leon
 • “Stand By Me” – Ben E. King

Dette er blot et lille udpluk af kærlighedssange, du kan bruge til en romantisk aften. Du skal selvfølgelig vælge den romantiske sang, der passer bedst til dig og din partners forhold, og som du føler kan skabe den helt perfekte romantiske stemning. Har din partner en favoritkunstner, er det oplagt at prøve at finde en kærlighedssang, som vedkommende har lavet. Det viser nemlig, at du kender din partner rigtig godt.

De mest populære sider