Det betyder dit kropssprog

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Kropsprog efter første date

Når du skal på en første date eller en senere date i stadiet, hvor I er ved at lære hinanden at kende, kan det være svært at finde ud af, om modparten er interesseret. En date kan være gået noget så godt, og alligevel har modparten valgt at sige, at I ikke skal se hinanden igen. Det kan også være situationer, hvor du er lidt forvirret over, om modparten er interesseret eller ej. Det kan være frustrerende at stå i stampe i et forhold, der måske/måske ikke bliver til noget. Du kan dog gøre dig selv den tjeneste at kigge efter modpartens kropssprog. Vores kropssprog siger nemlig meget om, hvordan vi egentlig har det. Det er vores underbevidsthed, der spiller os et pus. Mange prøver måske at undertrykke, hvad de egentlig føler, men deres kropssprog kan være en tydelig indikator for, hvad de egentlig føler. Der kan fx være kropsprog med hænder, øjne osv. Ved at finde ud af betydningen af kropsprog kan du nemmere forstå modpartens kropssprog, og om vedkommende er interesseret i dig.

Hvornår er han interesseret?

Er du på en på en date med en mand, kan det nogle gange være svært at afkode, hvornår han er interesseret i dig. Hvis du holder godt øje med hans kropssprog, kan du være heldig at aflure, hvordan han egentlig føler for dig. Lige når I mødes, kan du kigge på hans kropsholdning. Hvis han står rank med kroppen og skyder brystet frem, er det et tegn på, at han prøver at imponere dig. Han vil derfor højst sandsynligt være interesseret i dig. Står han i stedet og hænger en smule med armene over kors, er han højst sandsynligt ikke interesseret i dig. Når I kommer i gang med daten, kan det være en fordel at holde øje med hans kropsprog i ansigtet. Kigger han dig i øjnene, når I taler sammen, og har han store pupiller, kan det være et tegn på, at han er interesseret. Kigger han meget væk og undgår øjenkontakt, kan det være et tegn på, at han ikke er interesseret. Dette er nogle gode datingtips for kvinder, som vil være god til at tyde betydningen af en mands kropssprog.

Kvinders kropssprog

Skal du som mand på en date med en kvinde, er der flere kropssprog, du kan holde øje med, som afslører, om hun er interesseret i dig eller ej. Som med mænd vil kvinder også afsløre, om de er interesseret i forhold til, hvor meget øjenkontakt de holder med dig. Holder de øjenkontakten, er der gode chancer for, at hun er interesseret i dig. Kvinders kropssprog med hænderne afslører også en del om, hvad de føler. Kropsprog med hænderne kan ses, i forhold til hvis hun rører meget ved sit hår. Gør hun det, kan det være et tegn på, at hun er interesseret. Et andet tegn på, at hun er interesseret er, hvis hun rører ved dig. Kropssprog med berøring kan fx være, hvis hun lægger sin hånd på din skulder, din arm eller hånd. Er der meget berøring, kan det også være et kropssprog, der viser forelskelse. Generelt kan man sige om kvinders kropssprog, at de ofte er mere tydelige. Det kan derfor være nemmere for dig at afkode betydningen af en kvindes kropssprog end en mands kropsprog. Vi håber, du kan bruge disse datingtips til at finde ud af, om han er forelsket i dig ud fra hans kropssprog, og hvordan du afkoder kvinders kropssprog. God fornøjelse.

De mest populære sider